Karner Beáta

senior toborzási és kiválasztási tanácsadó

Az ELTÉ-n szerzett pszichológus diplomát, majd kvalitatív kutatóként helyezkedett el a Szonda Ipsosnál, ahol átfogó ismeretekre tesz szert az FMCG, média és szolgáltatói szektorban.

3 év elteltével a személyzeti tanácsadás területére váltott, ahol gyakorlatot szerzett a vezető- és munkatárs kiválasztásban, valamint a karrier tanácsadásban.
Két kisgyermeke mellett elvégezte a tanácsadó szakpszichológus képzést. Kimondottan foglalkoztatja a GYES alatti időszak hatása a nők személyiségére és további karrierterveire vonatkozóan, ezért szakdolgozatát is ebből a témából írta.

A személyzeti tanácsadás folyamatát és a kiválasztás módszereit széles körűen megismerte, leginkább az autóipar, a gyógyszeripar és a pénzügy területének speciális szakemberigényeire nyújt megoldást, de bármely más ügyfél igényre is örömmel találja meg a legmegfelelőbb munkatársat.

Több éve az egyik piacvezető kommunikációs ügynökségnél lát el HR koordinátori feladatokat a HR Project Solution szolgáltatás keretében.
A HR Partner Consulting cégkultúrája lehetővé teszi számára, hogy hosszú távon eredményes legyen, hiszen a professzionális munkafolyamatok, az ügyfélkör és a csapatmunka is nagyon inspiráló számára. A rugalmas munkaidő miatt életének másik legfontosabb területe, az anyaság is megfelelő teret kap. Szabadidejében szívesen publikál egy óvodás szülőknek készült internetes portálon.


„Azt a pillanatot szeretem legjobban a munkámban, amikor egy interjú során ösztönösen ráérzek a szakember és az ügyfél közötti összeillésre, és ez végül munkaszerződésben teljesedik ki.”

E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 (1) 226 4217
1061 Budapest, Andrássy út 29.

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel